SERLA försäljning igen!

06 AUG 2020 09:45
Nu ska vi sälja SERLA:s toalettpapper och hushållspapper.
  • Skapad: 06 AUG 2020 09:45

Försäljning av Serla toa- och hushållspapper

Hej,

För att vi i Bräcke ridklubb ska kunna driva vår verksamhet är vi beroende av att ni medlemmar ställer upp och hjälper till med att dra in pengar till klubben genom ideellt arbete. Särskilt nu när vi tappat andra inkomster pga Corona. Vi drar igång terminen med att sälja toalett- och hushållspapper från Serla. Det finns inget krav på hur många balar varje medlem måste sälja utan vi hoppas att ALLA bidrar med hjälp till klubben genom att sälja så mycket som ni bara kan.

Genom försäljningen tjänar BRK 55 kr per såld bal. Säljer vi fler än 300 balar tjänar vi 60 kr/bal och slipper fraktavgiften. I våras tjänade vi 25 500 kr, kan vi slå det nu?!?

Försäljningen startar från och med nu och sista dag att lämna in beställningslistan är 28 augusti. Beställningen av papper görs strax därefter så kommer du sent med din beställning finns tyvärr ingen möjlighet att ta emot den.

Så här går det till:

Ta upp beställningar på antal balar toalett- resp hushållspapper från dina kunder. Beställningslistor finns bifogat.

• Toalettpapper Serla Maximeter: 24 st rullar/bal Pris: 200 kr
  • Hushållspapper Serla Maximeter: 12 rullar/bal Pris: 180 kr

Skicka mail med hur många balar av respektive sort som du vill ha till This is a mailto link senast 28 augusti. Kom ihåg namn!

För att underlätta redovisningen kommer klubben att fakturera försäljarna de pappersbalar som de har beställt när balarna har levererats till klubben. Självklart kommer du som försäljare att ges tid att hinna leverera ditt papper och ta betalt av dina kunder innan din faktura ska vara betald.

Papperet kommer att levereras till klubben och du ansvarar själv för att hämta det där och leverera det till dina kunder. Inga kunder får själva hämta sitt papper på klubben. Leverans- och utlämningsdatum meddelas på facebook och via mail.

Har du några frågor hör av dig till Maria Strand 070-323 54 35 eller This is a mailto link

Lycka till med försäljningen! //Styrelsen genom Maria

Säljunderlag Serla Maximeter 2020.pdf