Nyheter från distrikt

Tävlingsledarutbildning

(2021-09-09 15:46)
Välkommen med anmälan till Tävlingsledarutbildning! Utbildningen hålls digital i två delar den 6 och 13 oktober klockan 18.30-20.30. .

VI I STALLET

(2021-09-01 09:39)
Äntligen är det dags för årets Vi i stallet-tävling, som i våras blev uppskjuten på grund av smittskyddsrestriktioner. Nu är det hög tid att sätta ihop lag och börja plugga.

Ordförandeträff

(2021-08-13 09:17)
Välkommen till en digital träff för föreningarnas ordförande den 6 september klockan 18:30-20:30. Träffen läggs upp utifrån ridsportens föreningar och leds av distriktets ordförande Caroline Frank. Från RF-SISU deltar Jan Hellström och Lena Jönsson.

Nu har anmälningstiden gått ut för lagserier 2021. Vi kan då konstatera att det endast blev tillräckligt med anmälda lag till Ponny hoppning div 2, där finns det 5 anmälda lag från tre klubbar.

Ungdomsledarkurs

(2021-07-09 09:26)
Välkommen med anmälan till höstens Ungdomsledarkurs! Datum för kursen är 16-17/10, 13-14/11 och 4-5/12.

Mittsvenska Ridsportförbundet bjuder in till en digital nätverksträff för distriktets ungdomar den 29 augusti klockan 18:00-19:30. Passa på att träffas mellan föreningarna och bolla tankar och idéer,

Här hittar ni information om vad som är på gång framöver i distriktet.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade på måndagen att steg 2 i planen för att lätta på restriktionerna med anledning av pandemin träder i kraft på torsdag 1 juli. Vad innebär det för ridsporten?

Välkommen med anmälan till Basutbildning för ridsportens ledare. Utbildningen kommer genomföras digitalt via Microsoft Teams. Basutbildning för ridsportens ledare består av: Webbaserade studier (ca 10 studietimmar) och 3 digitala utbildningsträffar

Till arrangörer och tävlande: Utifrån de lättnader som nu kommit gällande restriktioner för tävling så har nu Tävlingssektionen planerat för att genomföra vissa divisioner under sensommar och höst.

Träffa Mittsvenska Ridsportförbundets nya Föreningsrådgivare – Birgitta Lindstrand. Den 3 juni klockan 12:00-13:00 träffas vi tillsammans med Caroline Frank och Birgitta Lindstrand för att berätta mer om uppdraget som Föreningsrådgivare.

Förbundsstyrelsen har idag tagit beslut om att från 1 juni öppna tävlingar för alla åldersgrupper av ryttare, i enlighet med ordinarie och tillfälliga TR samt bestämmelser i respektive proposition. TDB öppnar för anmälningar fredag 28 maj kl 13:00.

Den 12 maj meddelade regeringen att lättnader i restriktionerna ska träda i kraft den 1 juni. Tyvärr är smittspridningen i Västernorrland fortfarande hög och därför förlängs de regionala restriktionerna, åtminstone fram till den 4 juni.

Efter Folkhälsomyndighetens besked att det blir möjligt för barn och unga födda 2002 och senare att tävla i sin idrott igen öppnar ridsporten för enstaka tävlingar för de yngre.

Härjeåns_Logotyp.png