Nyheter från distrikt

Välkommen med anmälan till en digital Basutbildning i tre delar. Datum: 17, 24 och 31 oktober klockan 18:00-20:00. Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer.

Vi har sökt och fått projektstöd från Region Västernorrland riktat till föreningar och organisationer. Fyra av våra föreningar kommer under hösten skapa aktiviteter för att möjliggöra ökad fysisk aktivitet och ett hälsosamt åldrande.

Påminnelse om anmälan till Ungdomsledarkurs. Anmälningstiden är förlängd till och med 13 september.

Vi bjuder in till nätverksträff för verksamhetschefer! Den 31 augusti klockan 11:30-12:45 träffas vi digitalt via Teams.

Vi vill stötta barn - och ungdomsverksamheten hos våra föreningar! Nu finns möjlighet att söka projektmedel för aktiviteter som genomförs av föreningens ungdomar.

Mittsvenska ridsportförbundet bjuder in till två fullspäckade dagar som ska inspirera oss kring det andra målområdet i Strategi 2025 – Den moderna föreningen engagerar.

Varmt välkommen med anmälan till höstens Ungdomsledarkurs! Datum 1-2 oktober, 22-23 oktober och 19-20 november.

Under veckorna 28-31 har kansliet semesterstängt. Under denna period nås vi via e-post. Vi önskar er alla en härlig sommar!

Välkommen med ansökan till ryttarutveckling nivå 2! Är du medlem i en klubb i Mittsvenska Ridsportförbundet och rider hoppning eller dressyr så kan du söka till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 som genomförs på distriktsnivå.

Ordförandeträff

(2022-06-15 14:22)
Vi kommer kort informera om vad som är på gång inom ridsporten men fram för allt kommer vi vilja höra från er vad ni ser för utmaningar och möjligheter i framtiden. Vi hoppas på mycket diskussioner och spridning av goda exempel. Varmt välkommen!

Djurskyddshandläggare från Länsstyrelsen Jämtlands län berättar om sitt arbete och om vilka krav som ställs på din hästhållning utifrån djurskyddslagstiftningen. De kommer även att prata om hur smittspridning kan förhindras.

Tävlingsledarutbildning

(2022-04-07 13:51)
Välkommen med anmälan till Tävlingsledarutbildning i två delar. Datum: 16 maj och 18 maj klockan 18:00-20:30. Leder kursen gör Annica Wiberg.

Välkommen med anmälan till Basutbildning för ridsportens ledare. Datum: 20 maj, 27 maj och 3 juni klockan 10:00-12:00.

Equipeutbildning

(2022-03-22 20:31)
Välkommen med anmälan till Equipeutbildning i två delar. Datum: 12 april klockan 17:00-19:00 och 13 april klockan 17:30-19:00. Leder kursen gör Maria Lindgren.

Svenska Ridsportförbundet och alla distrikt byter leverantör och plattform för webbsidan. Företaget Consid kommer att bygga nya webbsidan i CMS-verktyget Sitevision.