SERLA försäljning

08 APR 2019 22:05
På mångas begäran så säljer vi igen SERLAS toapapper och hushållspapper.
  • Uppdaterad: 08 APR 2019 22:05

Försäljning av Serla toa- och hushållspapper

Hej,

För att vi i Bräcke ridklubb ska kunna driva vår ridverksamhet är vi beroende av att ni medlemmar ställer upp och hjälper till med att dra in pengar till klubben genom ideellt arbete. Nu är det därför dags att sälja toalett- och hushållspapper från Serla. Det finns inget krav på hur många balar varje medlem måste sälja utan vi hoppas att ALLA bidrar med hjälp till kubben genom att sälja så mycket som ni bara kan.

Genom försäljningen tjänar BRK 55 kr per såld bal med papper.

Försäljningen startar idag 8 april och sista dag att lämna in beställningslistan är 25 april.

Så här går det till:

Ta upp beställningar på antal balar toalett- resp hushållspapper. Beställningspapper finns i stallet.

• Toalettpapper Serla Maximeter: 24 st rullar/bal Pris: 190 kr
  • Hushållspapper Serla Maximeter: 12 st rullar/bal Pris: 180 kr

Lämna listan i kuvert på Elins kontor i stallet alternativt skicka mail med beställningsuppgifter till This is a mailto link senast 25 april.

Ni tar själva betalt från era kunder och sätter in pengarna på BRK:s bg-konto 689-6526. Ange vem som gjort inbetalningen och hur många balar toalettpapper respektive hur många balar hushålls­papper det gäller. Sista dag för inbetalning till BRK meddelas senare på facebook och via mail. OBS! Ingen swishbetalning till klubben, det ställer till det vid redovisningen.

Papperet kommer att levereras till klubben och ni ansvarar själva för att hämta det där och leverera det till era kunder. Leveransdatum meddelas på facebook och via mail.

Har du några frågor hör av dig till Maria Strand 070-3235435 eller This is a mailto link

Lycka till med försäljningen!

Styrelsen genom Maria

Epost: Adressen Gömd

Gallo Gällö Timber PMS        Handelsbanken               Enjoy_group_loggaBräcke Vukl          ICA