Hyra anläggning

Ridhuskort

Ridhuskort tecknas på ryttare alternativ häst. Tecknas det på hästen,  så får endast den namngivna hästen ridas ( men av flera) på kortet. Gäller det ryttaren så kan den rida flera olika hästar på kortet.

1 år........................1500 kr

6 mån ....................850 kr

1 mån ....................250 kr

Anläggningshyra

Bokad tid, har ridhuset helt själv...................300 kr/ tim  (medlem)

400 kr (icke medlem)

Obokad tid, kan vara fler i ridhuset............ ..100 kr/tim (medlem)

200 kr7tim (icke medlem)

Dyngshyra .......................................................1300 kr

Vid hyra längre tid, begär offert.

Hyra av cafeterian .............................................500 kr

Ridhushyra vid träningar

Medlemmar...........................................................50 kr

Icke medlemmar..................................................100 kr

Boxhyra privathäst

Dyngshyra exkl. foder........................................100 kr ( medlem)

200 kr (icke medlem)

Dagshyra , gäller vid träningar mm .....................50 kr

Eget foder medtages.

Löpande månadshyra

Kallhyra ................................................................1400 kr

Ingår boxplats, spån, utsläpp vardagar. Ej mockning. Tillgång till ridhus, ridplan, dusch och hage. Nyttjandet av ridhuset gäller endast för den inhyrda hästen.

Vill man köpa hö av klubben debiteras detta månadsvis. Hyresgäster kan ha eget hö om det finns lagringsutrymme.

Kraftfoder och övriga foder står ägaren för själv.

Stallhyra..................................................................1900 kr

Boxplats, mockning, spån, utsläpp vardagar och iordningställande av höpåsar. Tillgång till ridhus, ridplan, dusch och hagar. Nyttjandet av ridhus gäller endast för den installade hästen. Vill man köpa hö av klubben debiteras detta månadsvis. Man kan även ha eget hö om det finns lagringsutrymme.

Kraftfoder och övriga foder står ägaren för själv.

Vid kallhyra och stallhyra ingår man i de privatas stalljour under helger.

Uppdaterad: 21 SEP 2014 22:02

Gallo Gällö Timber PMSimage001SMS_logo_helGrillhaket - logoHandelsbankenEnjoy_group_loggaBräcke Vuklbo2_serviceSjöberg & CoICA